Aanbevelingen

Aanbevelingen

Ik heb aanbevelingen van eerdere opdrachtgevers ontvangen. Lees hieronder wat zij van mij en het bedrijf Albus Webdesign vinden.

foto Frank Ulijn

Dankzij de kennis en knowhow van Albus Webdesign kan ik straks beter en professioneler naar buiten treden met mijn up to date WordPress website. Dank Damiaan.

Frank Ulijn

3D Visualisaties / DrieDeeDesign

foto Max Arts

Ik heb al vele jaren een goede samenwerking met Damiaan. Het is een hele opluchting voor mij om hem achter de hand te hebben in een vakgebied waarin ik mij liever niet wil verdiepen. Want ieder zijn vak! Hij is betrouwbaar en ondersteunend waardoor ik hem met succes ook heb aanbevolen bij andere bedrijven.

Max Arts

Administrateur / Telwerk Administratiekantoor VOF

foto Anette Dentener-Rubens

Top Damiaan, wat jij allemaal voor elkaar krijgt. www.albuswebdesign.nl is een aanrader op het gebied van WordPress en websitebouw.

Anette Dentener-Rubens

Ondernemer / Puur en Eigen

Paul-Koenraadt

Damiaan heeft een aantal bijzondere kwaliteiten. Hij bijt zich vast in het analyseren van problemen en het zoeken naar oplossingen. Bovendien houdt hij van ordening en systemen. Ik ken hem als een consciëntieuze en integere ‘partner’. Onze samenwerking is meer dan plezierig. Een man waarop je kunt bouwen en vertrouwen.

Paul Koenraadt

ICT coordinator / gemeente Heusden

foto Paul-van-Workum

Albus Webdesign heeft de website van Bizztopia gemaakt. De website is maatwerk geworden en precies volgens het ontwerp gemaakt en wij zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat.

Paul van Workum

Ondernemer / MVO Kickstart

foto Monique van Helden

Damiaan snapt dat wat een vormgever bedenkt, ook uitvoerbaar moet zijn. Ik heb als vormgever absoluut geen verstand van de techniek achter een website. Ik geef een website vorm op basis van de huisstijl van mijn klant, zonder me druk te maken over de technische details. Links- of rechtsom zorgt Damiaan dat een website gerealiseerd wordt zoals ik hem in gedachten heb. Daarnaast is hij een plezierig mens om mee samen te werken; coöperatief en meedenkend!

Monique van Helden

Grafisch vormgever / GRAPHX66