Website gemaakt in Oss

Een website gemaakt in Oss

Als je een website (of webshop) in Oss wil laten maken dan ben je bij mij aan het juiste adres. Sinds 2010 maakt mijn bedrijf websites en webshops gebouwd met WordPress. In veel gevallen leidt dit tot lange samenwerkingen. Natuurlijk zorg ik voor een professionele uitstraling van je website. De gehele technische realisatie neem ik graag uit handen, zodat je daar géén zorgen over hoeft te hebben. Denk daarbij ook aan het registreren van een domeinnaam en het instellen van het hostingpakket. Ook e-mail accounts aanmaken en instellen is mogelijk.
Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf op internet een professioneel ontworpen website heeft.
Maar éérst ga ik graag we graag kennismaken! Ik ontvang je graag op mijn kantoor, of kan desgewenst naar je toe komen.
Tijdens deze kennismaking gaan we de wensen inventariseren. Wat wilt jouw bedrijf bereiken met een website? Wat is de doelstelling?

Je wilt een webshop in beginnen?

Er worden steeds meer producten online verkocht en Albus Webdesign kan ondernemers (bijvoorbeeld in Oss) ondersteunen bij het starten van een eigen webshop. Voor het maken van een webshop / webwinkel maak ik gebruik van WooCommerce software. Dit is een e-commerce plug-in voor WordPress met onder andere iDeal en PayPal faciliteiten. Het is een complete oplossing voor de online verkoop van producten en is eenvoudig te onderhouden. Voor zowel een kleine als een grote webshop is deze plug-in zeer geschikt.

Een responsive website is vanzelfsprekend

Een responsive website is een website die ook op smartphone en tablet goed zichtbaar is, de website is schaalbaar en past zich aan het apparaat aan. Een website die ook zichtbaar is op andere apparaten is een must! Stel je eens het volgende voor. Jij hebt een e-mail campagne opgezet en de kans is heel groot dat via de smartphone de mail geopend wordt. Als de website bekeken wordt en moeilijk te lezen is dan haken mensen af.

Een voorbeeld van een website die ik heb gebouwd zie je hieronder:

(klik op het bolletje en beweeg de muis naar links en rechts om het voor én na verschil te zien !)

Waarom zou je voor Albus Webdesign kiezen?

Ik heb bekende namen als klant en dat komt omdat mijn klanten zeer tevreden zijn over het resultaat. Maar ook de aanpak vinden mijn klanten fijn want ik:

  • Luister naar de wensen van de klant.
  • Heb jarenlange ervaring in het bouwen van websites dus er komen niet snel verrassingen.
  • Los problemen ook echt op.
  • Help met keuzes maken, er komt namelijk best veel op je af.
  • Hanteer vaste prijzen dus daar kan geen misverstand over ontstaan.
  • Heb een meerwaarde door een gedegen ICT achtergrond.
  • Werken in de regio van Oss dus het is gemakkelijk contact te houden.

In Oss kennismaken om te praten over de website?

Je bent van harte welkom op mijn kantoor maar als het handiger is kom ik graag naar je toe om kennis te maken. Overigens ligt mijn kantoor centraal gelegen naast het gemeentehuis van Oss.

Aan de hand van een intakegesprek gaan wij stap voor stap bekijken welke vorm en type website het meest aanspreekt.

Ik wil nu graag een afspraak maken.

Wordt mijn website wel goed gevonden in Oss?

Als je bedrijf vooral is gericht op de lokale markt in Oss dan is het ook van belang dat de website in Oss goed gevonden wordt. Je wil er met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken en naast een mooie en technisch goede website, is vindbaarheid zeer belangrijk.

Ook een WordPress website nodig?

Neem contact met Albus Webdesign uit Oss op en bel naar 06-14644067