Portfolio

Mijn portfolio

In mijn portfolio kan je zien welke websites ik onder andere heb gemaakt. Ik heb voor zeer diverse opdrachtgevers websites gemaakt waar ik erg trots op ben. Vooral leuk is om achteraf het resultaat te zien en een “voor” en “na” beeld van de website te bekijken. Hieronder zie je wat voorbeelden van mijn recente werk.

EnerTwin

Fysiomeesters Best

Fysiomeesters-website-2018Fysiomeesters-website-2017

Stadse Boeren Oss

Stadse-Boeren-Oss-website-2017Stadse-Boeren-Oss-website-2018

Opdrachtgevers uit de regio Oss

Mijn meeste opdrachtgevers komen uit Oss of de omgeving. Mijn opdrachtgevers zijn werkzaam in zeer verschillende branches waaronder de kantoorgroothandel, advocatuur, tuinontwerp bureau. Dit maakt het werken een een website ook zo interessant en afwisselend.

Voor een gemeentelijk initiatief het Duurzaam Dossier heb ik ook de website gemaakt. Dit was in opdracht van De Kracht van Oss.

Lees (maar vooral bekijk) ook de case informatie over de websites die ik heb gemaakt bij de individuele projecten en neem een duik in mijn portfolio archief. In de jaren dat mijn bedrijf bestaat (sinds 2010) heb ik veel websites gemaakt. Meestal maak ik de websites alleen. Ik heb voor zeer diverse opdrachtgevers websites gemaakt waar ik erg trots op ben.

 

Bekijk veel van de websites die ik gebouwd heb ik mijn portfolio