Professioneel ontworpen

Professioneel ontworpen website

Ik zorg voor een professionele uitstraling van je website door de gehele technische realisatie uit handen te nemen zodat je daar géén zorgen over hoeft te hebben.

  • Ik regel voor je graag de domeinnaam en webhosting.
  • Vanzelfsprekend maak ik de website.
  • Ik zorg ervoor dat jouw website uitstekend vindbaar is.

Wat kan je van mij verwachten?

Aan de hand van een intakegesprek gaan wij stap voor stap met jou bekijken welke vorm en type website je het meest aanspreekt. Met welke functies en welk bereik.

  • wat zijn je exacte wensen?
  • wat is de doelstelling?

Tussentijds betrekken wij jou bij het ontwerp en de functionaliteit van de website zodat je ook precies krijgt wat je wil.

  • je komt dus niet voor verrassingen te staan.
  • je krijgt een unieke op maat gemaakte website…

In dit traject van ontwerp naar realisatie kun je rekenen op

  • meedenkend vermogen
  • oplossingsgerichte aanpak
  • hoogwaardige kennis

Ons doel is jouw bedrijf een professionele uitstraling te geven…

Ja, mijn bedrijf heeft een professionele uitstraling nodig.

Binnen 10 seconden

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een zeer groot gedeelte van de bezoekers de website verlaat binnen 10 seconden, terwijl slechts een heel klein gedeelte (~2%) lang op de site blijft. Een duidelijke en overzichtelijke pagina is nodig om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Overzichtelijke website

Voor een bezoeker van de website is het prettig als de site een overzichtelijke indeling heeft. De website moet er eigentijds uitzien maar wel overzichtelijk. Een website moet er in mijn ogen pico bello uitzien. Natuurlijk moet de website ook goed te bekijken zijn op smartphone en tablet. Tijdens het ontwerp en bouw van de website vergt dat extra aandacht.

Online verkoop van producten

Er worden steeds meer producten online verkocht en ik kan ondernemers ondersteunen bij het starten van een eigen webshop. WooCommerce bied een complete oplossing voor de online verkoop van producten en is eenvoudig te onderhouden. Voor zowel een kleine als een grote webshop is deze software zeer geschikt.

Op maat gebouwd

De website en/of webshop wordt gebouwd in Oss, waar mijn bedrijf gevestigd is. Ik zorg ervoor dat deze er professioneel uitziet en functioneert zoals mijn klant voor ogen heeft. Dus geen standaard werk maar een op maat gemaakte site.

Regelmatig overleg

Regelmatig vindt er overleg plaats. Dat is door de huidige corona maatregelen vaak via de telefoon of videobellen. Maar indien gewenst kan mijn klant ook langskomen op kantoor.