Maatwerk

Maatwerk website

Heb je behoefte aan een maatwerk website gebouwd in WordPress? Ga je met mij en mijn bedrijf Albus Webdesign in zee, dan ben je verzekerd van een op maat gemaakte website! Een goede WordPress maatwerk website maken is mijn specialiteit.

Uiterlijk website op maat gemaakt

Denk bijvoorbeeld aan het uiterlijk van jouw website, vermoedelijk wil je ook geen website die eruit ziet als al die anderen. Want dan val je niet echt op. Ik ben gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte WordPress thema’s. Een thema zorgt ervoor dat het uiterlijk en de functionaliteit van website wordt veranderd.

Als je al een website hebt, bekijk ik de huidige situatie. Wat wil je daar aan veranderen en wat is de doelstelling? Die inventarisatie is essentieel om uiteindelijk aan jouw verwachtingen te voldoen. Want dat is mijn doel.

Totaal pakket

Ik bied een totaal pakket. Van ondersteuning bij de aanschaf van de domeinnaam en de WordPress installatie tot en met een professionele vormgeving van de website.

Wil je een webwinkel starten? Heb je een uitgebreide productencatalogus die je wilt laten zien? Of zijn er wellicht nog andere wensen zoals meerdere taalfuncties? Die vragen kan ik beantwoorden in een persoonlijk gesprek. Graag wil ik daarin alle ins- en outs horen om voor jouw situatie het beste advies te geven.

Specifieke wensen en doelstellingen

Omdat iedere opdrachtgever zijn of haar specifieke wensen en doelstellingen heeft, gebruik ik geen standaard thema’s. Uw website-pagina is in principe altijd maatwerk!

  • Geheel ontworpen op jouw branche.
  • Een vertaalslag van wat je wil bereiken.
  • Een uitnodigende presentatie.
  • Gebruiksvriendelijk en laagdrempelig.

Deze combinatie van factoren zorgt voor een unieke en persoonlijke uitstraling.

Ja, ik heb interesse in maatwerkoplossingen.