Gevonden worden bij Google

Gevonden worden bij Google

Voor de vindbaarheid van jouw website bij Google, is optimalisatie van de website van cruciaal belang.

Zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor ´search engine optimalisation´ en betekent niets anders dan optimale vindbaarheid want je wilt natuurlijk met jouw website ook goed gevonden worden bij Google. Het is van cruciaal belang voor een succesvolle website dat deze gevonden wordt.

Zoekt een potentiële klant via een zoekmachine zoals Google naar een product of dienst? Dan is het van belang dat jouw website zo hoog mogelijk bij de zoekresultaten te vinden is.

Hoger in de zoekresultaten

Meer dan 95% van de online bezoekers aan websites begint een zoektocht via de zoekmachine Google. Jij hebt zelf waarschijnlijk ook de ervaring dat hoe hoger een website staat, hoe groter de kans is dat je deze bezoekt. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat er vaker geklikt wordt op een natuurlijk zoekresultaat dan op advertenties binnen Google.

Ik heb de expertise en de tools in huis om jou te vertellen wat je kunt doen of laten om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Dit zal de bezoekersaantallen op je website én de kans op jouw omzet verhogen. En daar gaat het uiteindelijk allemaal om!

Wist je dat mijn SEO handleiding online te bekijken is?