Webshop Dutch Clogs klaar!

Na veel werk is de webshop Dutch-Clogs.com klaar (http://www.dutch-clogs.com/). Het is een webshop voor de verkoop van Hollandse souvenirs en in eerste instantie Hollandse klompen (Dutch clogs). De webshop is gericht op de buitenlandse markt, met name Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, China en Japan.

 

De webshop is gemaakt met WordPress en WooCommerce. Ontwerp, realisatie en fotografie door mijzelf, Damiaan van Vliet van Albus Webdesign.

Ik het WordPress child-thema gebouwd, eerst in HTML/CSS geprogrammeerd en daarna omgezet naar het theme. Voor de verkoop van klompen heb ik de webshop software WooCommerce gebruikt en daarvoor diverse op maat gemaakte aanpassingen gedaan.
De belangrijkste uitdaging was om ervoor te zorgen dat er een juiste koppeling was tussen het gewicht van de verkochte klompen en de tarieven van het vervoersbedrijf. Dit zit standaard niet in WooCommerce.
Naast het bouwen heb ik ook de meeste klompen in een mobiele studio gefotografeerd, met Adobe Photoshop bewerkt (in combinatie met Wacom tablet) en alle klompen op de webshop geplaatst.